Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí játra | 500 g |
máslo | 30 g |
cibule | 1 ks |
hladká mouka | 1 lžíce |
pepř | |
hřebíček | 2 ks |
petrželka | |
sůl |
Postup: Vepřovou kýtu (může být i pěkná krkovička) naklepu, naříznu na okrajích, aby se... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem v dostatečném množství vody (1 1/2 litru) do... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka. Vychladlé brambory oloupeme,... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Postup: Na másle lehce opražíme dorůžova krupičku, zalijeme vývarem, přidáme očištěnou... zobrazit recept
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...