Kuřecí prsa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a okořeníme grilovacím kořením. Se solí opatrně, grilovací koření je slané. Já ještě každý plátek rozkrojím napůl, aby byly řízečky menší. Plátky masa osmažíme zprudka na oleji, z každé strany asi 3-4 minuty. Maso přendáme na plech, každý řízek poklademe plátkem šunky a posypeme nahrubo nastrouhanou nivou a dáme do trouby zapéct, až se sýr rozpustí. Podáváme s brambory, hranolky, na obrázku je polenta s pečenou zeleninou.
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne
si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu
toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek...
zobrazit článek