Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 600 g |
cibule | 3 ks |
bílá paprika | 3 ks |
rajčata | 3 ks |
sušené houby | 3 lžíce |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
pálivá paprika | 1 lžička |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | |
rajčatový protlak | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
olej |
Postup: Žloutky ušleháme s vařící vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem.... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a mrkev nakrájenou na hrubší plátky dáme do... zobrazit recept
Postup: Mléko rozšleháme s vejci, moukou, cukrem, solí a práškem do pečiva a umícháme... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Postup: Chléb nakrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a rozvaříme v 1l vody nebo... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...