Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 600 g |
slanina (špek) | 100 g |
cibule | 2 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
rajčatový protlak bez konzervantů | 5 lžic |
olej na smažení | |
sůl | |
pepř | |
čabajská klobása | 1 ks |
Postup: Kuřecí stehenní řízky zlehka naklepeme, osolíme (se solí opatrně, šunka je dost... zobrazit recept
Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept
Postup: Z mouky, změklého másla, kostky tvarohu a špetky soli dobře zpracujeme vláčné... zobrazit recept
Postup: Bifteky naklepeme, nakrojíme na okrajích, aby se nekroutily, osolíme, opepříme... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, krupici,... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
Penzion je díky své poloze na samotě u lesa ideálním místem jak pro rodinnou...