Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 600 g |
slanina (špek) | 100 g |
cibule | 2 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
rajčatový protlak bez konzervantů | 5 lžic |
olej na smažení | |
sůl | |
pepř | |
čabajská klobása | 1 ks |
Postup: Nejdříve uvaříme vajíčka natvrdo. Změklé máslo vymícháme se smetanovým taveným... zobrazit recept
Postup: Dýni oloupeme, ostrou lžící odstraníme pořádně semena, nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Postup: V míse ušleháme ručním šlehačem vejce s cukrem, přidáme bílý jogurt, olej,... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme, odstraníme kanálky a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmažíme... zobrazit recept
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...