Postup: Velkou hrst medvědího česneku, lžíci petrželky, 2 stroužky česneku, lžíci... zobrazit recept
Postup: Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme.... zobrazit recept
Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Připravíme si bešamel – rozpustíme máslo,... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...