Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
jablko | 1 ks |
strouhaný křen | 1 lžíce |
sůl | |
cukr | |
olivový olej | 1 lžička |
worchestrová omáčka |
Postup: Nejdříve si nasucho opražíme hladkou mouku, budeme potřebovat 2 lžíce.... zobrazit recept
Postup: Drůbeží játra - kuřecí nebo krůtí - omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Odměříme si 300ml mléka. Z odměřeného mléka odlijeme trošku do hrnku (asi... zobrazit recept
Postup: Česnek prolisujeme a zpěníme na másle. Česnek se nesmí připálit, zhořknul by.... zobrazit recept
Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...