Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká špaldová mouka | 250 g |
hladká mouka | 125 g |
polohrubá mouka | 125 g |
mléko | 300 ml |
čerstvé nebo sušené droždí | |
sůl | 2 lžičky |
drcený kmín | 2 lžičky |
olivový olej | 4 lžíce |
cukr | 1 lžička |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme nastrouhaný celer a mouku... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Postup: Křen nakrájíme na kolečka a umixujeme na kaši s převařenou a vychladlou vodou,... zobrazit recept
Postup: Tvaroh (i z vaničky) rozmícháme s vajíčkem, přidáme špetku soli, 4 lžíce dětské... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si brambory do poloměkka (ve slupce) a pokud máme zbylé z už... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...