Z mouky, mletých loupaných mandlí, másla, cukru a 2 lžic rumu vypracujeme vláčné hladké těsto. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme v chladu alespoň hodinku odpočinout. Na pomoučeném vále vyválíme placku o tloušťce cca 3 mm a vykrajujeme hříbečky. Upečeme při teplotě 170° asi 12 - 15 minut, až lehce zrůžoví. Vychladlé slepujeme zavařeninou nebo máslovým krémem, kloboučky hříbků namáčíme v čokoládové polevě a nožičky potřeme bílkem a namočíme v barevném kokosu nebo v mletých mandlích.
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích:
Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se
jedná...
zobrazit článek