Název | Množství a jednotka |
---|---|
květák | 1/4 hlávka dle |
tuk | 1 lžička |
mouka | 1 lžička |
čerstvě mletý pepř | 1 špetička |
muškátový květ | 1 špetička |
sůl | dle chuti |
osmažená houska | 1 ks |
vlažná voda | cca 3/4 litr |
Postup: Chřest opláchneme, důkladně oloupeme škrabkou cca ze dvou třetin tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Květák a brokolici rozebereme na růžičky, zalijeme litrem a půl vody a dáme... zobrazit recept
Postup: Nejprve si nachystáme skleničky - vyvaříme skleničky i víčka, nebo to za nás... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Bílý chřest zbavíme dřevnatých částí a oloupeme škrabkou, zelený chřest není... zobrazit recept
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...