Název | Množství a jednotka |
---|---|
švestková povidla | 150 g |
hovězí vývar | 1/2 l |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
badyán | 1/4 ks |
muškátový květ | 1/4 lžičky |
pepř | |
citrónová šťáva | |
krkovice uzená | 600 g |
smetana ke šlehání | 100 ml |
Postup: Oloupeme dvě větší hrušky a nastrouháme na hrubém struhadle. Pokapeme šťávou z... zobrazit recept
Postup: Malou dýni hokkaido umyjeme, vydlabeme semena a nakrájíme na proužky o tloušťce... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme najemno a na 3 lžících olivového oleje necháme zesklovatět.... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek
Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...