19. 5. 2022   |   svátek má Ivo
 

Pomazánka z červené čočky s vejcem

Název Množství a jednotka
červená čočka 160 g
vejce 2 ks
červená cibule 1 ks
krůtí šunka 60 g
kyselé okurky 2 ks
Zobrazit všechny ingredience

snídaně
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Mamut :-)



Postup
Červenou čočku uvaříme v osolené vodě doměkka (zalijeme jen tak, aby byla ponořená a necháme vyvařit téměř všechnu vodu) a rozmixujeme. Vajíčka uvaříme natvrdo. Všechny přísady nakrájíme najemno, přidáme do rozmixované čočky, přidáme 2 lžíce hořčice, 2 utřené stroužky česneku, bílý jogurt, osolíme, opepříme a vše promícháme. Mažeme na jakékoliv pečivo.


 


RECEPTY

Houbová smaženice

Postup: Na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibulku, přidáme očištěné a nakrájené... zobrazit recept

RECEPTY

Pravé slovenské halušky

Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept

RECEPTY

Tuňáková pomazánka

Postup: Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Londýnské jidáše

Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí řízky

Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
ESHOPY

Malecha's

Levná drogerie Německo. Kvalitní drogerie a potraviny z Německa, které u nás...