Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 380 g |
moučkový cukr | 280 g |
jedlá soda | 1 1/2 lžičky |
kefír | 2 hrnky |
vejce | 1 ks |
rostlinný olej | 1/3 hrnku |
šťáva z kompotu | 1/3 hrnku |
kakao | 2 lžíce |
rum | 2 lžíce |
švestkový kompot | 1 ks |
drobenka |
Postup: Rohlík si namočíme do 1 dl mléka.Slaninou, nakrájenou na plátky, si vyložíme... zobrazit recept
Postup: Pstruhy si omyjeme, osušíme , nasolíme a necháme odležet. Žampiony oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept
Postup: Cukety očistíme, nakrájíme zalijeme olivovým olejem a orestujeme. Mezitím dáme... zobrazit recept
Postup: Malou dýni hokkaido umyjeme, vydlabeme semena a nakrájíme na proužky o tloušťce... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...