Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 500 g |
zelené fazolky | 200 g |
červená cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
mrkev | 1 ks |
čerstvé houby | 100 g |
výhonky mungo | 2 lžíce |
zázvor čerstvý | kousek |
sójová omáčka | 2 lžíce |
tamarindová pasta | 1 lžíce |
thajská chilli sladká omáčka | 4 lžíce |
rýžový ocet | 1 lžíce |
sezamový olej | |
rýžové nudle | 300 g |
pórek | |
limetka |
Postup: Porce lososa bez kůže osolíme, okořeníme citronovým pepřem, vložíme do pekáčku,... zobrazit recept
Postup: Tvaroh ušleháme se šlehačkou a se třemi lžícemi jahodové marmelády (malinové,... zobrazit recept
Postup: Rozinky si namočíme do rumu.,V mléce si rozmícháme droždí. Do mísy prosejeme... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mražené malé krevetky spaříme v cedníku vroucí... zobrazit recept
Postup: Čokoládu najemno nastrouháme nebo rozmixujeme. Z bílků ušleháme tuhý sníh.... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...