Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté mandle | 340 g |
moučkový cukr | 140 g |
vanilkový cukr | 1 ks |
citronová kůra | |
vejce | 2 ks |
mandlové aroma | |
pomeranč | 1 ks |
Sirup: | |
moučkový cukr | 100 g |
pomerančová šťáva | |
moučkový cukr na obalování |
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a na ní zpěníme drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Na hrubém struhadle nastrouháme čokoládu Margot. K ní přidáme ostatní... zobrazit recept
Postup: Porce lososa bez kůže nakrájíme na menší části tak, abychom je následně mohli... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si vejce natvrdo. Necháme je vychladnout. Rozpůlíme, opatrně vyjmeme... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...