Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 3 ks větší |
mrkev | 1 ks střední |
celer bulvový | 1/8 ks z větší |
petržel - kořen | 1 ks menší |
kapusta hlávková | 1/4 hlávky men |
majoránka | l lžička |
česnek | 1 stroužek |
sůl | dle potřeb |
sádlo | l lžíce |
hladká mouka | 1 lžička vrc |
studená voda | 1 litr |
Postup: Plátky kuřecího masa naklepeme, osolíme, opepříme bílým pepřem, poklademe... zobrazit recept
Postup: Bedly očistíme, nakrájíme na proužky a podusíme v trošce vody asi 10 minut. Ze... zobrazit recept
Postup: Vepřový bůček uvaříme do měkka s kořením.Vepřová játra nakrájíme na kousky a... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky. Červenou papriku, chilli papričku a... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...