OLOUPEME A NAKRÁJÍME CIBULI, PŘIDÁME DO HRNCE A OSMAŽÍME DO ZLATOVA NA OLEJI, PAK PŘIDÁME MLETÉ MASO, KTERÉ TROCHU OPEPŘÍME, OSOLÍME A CHVÍLI RESTUJEME SPOLU S CIBULKOU, POTÉ PŘIDÁME OLOUPANÉ A NA MALÉ KOUSKY NAKRÁJENÉ BRAMBORY A ZALIJEME VODOU.PŘIDÁME SLADKOU PAPRIKU MLETOU, TROCHU MAJORÁNKY, NOVÉ KOŘENÍ, CELÝ PEPŘ, BOBKOVÝ LIST, UTŘENÉ DVA STROUŽKY ČESNEKU, DOSOLÍME, MŮŽEME PŘIDAT LŽIČKU PODRAVKY, TROCHU KMÍNU A POVAŘÍME, PO ZMĚKNUTÍ BRAMBOR ZAHUSTÍME HL. MOUKOU.
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne
si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu
toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek...
zobrazit článek