3. 5. 2024   |   svátek má Alexej
 

Zapomenuté heslo › GULÁŠOVÁ POLÉVKA

Kuchyně: ČESKÁ
Příprava: 10 min.
Vaření: 30 min.
centnerka



Postup
OLOUPEME A NAKRÁJÍME CIBULI, PŘIDÁME DO HRNCE A OSMAŽÍME DO ZLATOVA NA OLEJI, PAK PŘIDÁME MLETÉ MASO, KTERÉ TROCHU OPEPŘÍME, OSOLÍME A CHVÍLI RESTUJEME SPOLU S CIBULKOU, POTÉ PŘIDÁME OLOUPANÉ A NA MALÉ KOUSKY NAKRÁJENÉ BRAMBORY A ZALIJEME VODOU.PŘIDÁME SLADKOU PAPRIKU MLETOU, TROCHU MAJORÁNKY, NOVÉ KOŘENÍ, CELÝ PEPŘ, BOBKOVÝ LIST, UTŘENÉ DVA STROUŽKY ČESNEKU, DOSOLÍME, MŮŽEME PŘIDAT LŽIČKU PODRAVKY, TROCHU KMÍNU A POVAŘÍME, PO ZMĚKNUTÍ BRAMBOR ZAHUSTÍME HL. MOUKOU.


 


RECEPTY

Bůček s houbami

Postup: Bůček nakrojíme na plátky, prosolíme, potřeme grilovacím kořením , kmínem a... zobrazit recept

RECEPTY

Bulharská pomazánka

Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí nudličky na portském víně

Postup: Krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na 2 lžících oleje.... zobrazit recept

RECEPTY

Musaka

Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládový krém z Pikaa

Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Čím začít?

Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek

RESTAURACE

HACIENDA La Bodega Steak house

Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...