Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 3 ks větší |
mrkev | 1 ks střední |
celer bulvový | 1/8 ks z větší |
petržel - kořen | 1 ks menší |
kapusta hlávková | 1/4 hlávky men |
majoránka | l lžička |
česnek | 1 stroužek |
sůl | dle potřeb |
sádlo | l lžíce |
hladká mouka | 1 lžička vrc |
studená voda | 1 litr |
Postup: Porce lososa bez kůže osolíme, okořeníme citronovým pepřem, vložíme do pekáčku,... zobrazit recept
Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky, vodu ze zelí slijeme do misky, ve které... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...