Název | Množství a jednotka |
---|---|
indická okurka | cca 400 g |
hnědé žampiony | 5 ks |
anglická slanina | 150 g |
zbytek vařeného nebo pečeného masa | 250 g |
rajčatový protlak | 1 lžička |
sojová omáčka | 1 lžíce |
smetana ke šlehání | 250 ml |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
petrželka | 1 hrst |
olivový olej | |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
sýr Gouda | 200 g |
sůl | |
hrubě mletý pepř |
Postup: Kachní žaludky překrájíme na menší kousky, srdíčkům odkrojíme nevzhledné vrchní... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu omyjeme a uvaříme vcelku doměkka. Vychladlou oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Višně umyjeme, odstraníme stopky a vypeckujeme. Dáme do většího hrnce a vaříme... zobrazit recept
Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept
Postup: Květy černého bezu (necháme delší stonek, za který je budeme držet) namočíme na... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...