Název | Množství a jednotka |
---|---|
indická okurka | cca 400 g |
hnědé žampiony | 5 ks |
anglická slanina | 150 g |
zbytek vařeného nebo pečeného masa | 250 g |
rajčatový protlak | 1 lžička |
sojová omáčka | 1 lžíce |
smetana ke šlehání | 250 ml |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
petrželka | 1 hrst |
olivový olej | |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
sýr Gouda | 200 g |
sůl | |
hrubě mletý pepř |
Postup: Centimetrové plátky sýra, sýr zvolíme, jaký máme rádi, posypeme grilovacím... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky (klidně na větší kousky, polévka se... zobrazit recept
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Postup: Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na oleji necháme zesklovatět na kolečka... zobrazit recept
Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...