Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso | 4 plátky |
bobkový list | 2 listy |
nové koření | 5 kuliček |
pepř | 6 kuliček |
sůl | dle potřeb |
cibule | 1 ks střední |
citron | 1/2 ks |
skořice | 1 lžička mletá |
rajčatové pyré | 1 plechovka |
cukr krupice | 6 lžic přibl |
Postup: S dostatečným předstihem si vytáhneme z lednice máslo. Připravíme si dvě... zobrazit recept
Postup: Čočku zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem, přidáme celé cibule, bobkový... zobrazit recept
Postup: Indickou okurku - cca 400g - oloupeme a nakrájíme na plátky silné asi 3 - 5mm.... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme hladkou mouku, cukr, mleté neloupané mandle, kakao, skořici,... zobrazit recept
Postup: Okurky nakladačky, mohbou být i přerostlé, důkladně omyjeme, nejlépe odrhneme... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...