Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 360 g |
moučkový cukr | 140 g |
máslo | 200 g |
žloutek | 4 ks |
prášek do pečiva | 1 ks |
citronová kůra | |
jahody | 500 g |
bílek | 4 ks |
moučkový cukr | 1 lžíce |
vanilkový cukr | 1 ks |
Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem, osolíme a opepříme.... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby byly... zobrazit recept
Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...