Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z lososa | 800 g |
medvědí česnek | 1 hrst |
petrželka | 1 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
strouhaný parmezán | 1 lžíce |
strouhanka | 1 lžíce |
citrónová šťáva | 2 lžíce |
extra panenský olivový olej | 2 lžíce |
med | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept
Postup: Krůtí plátky - prsní řízky naklepneme, osolíme, opepříme a potřeme slabou... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé kapky). Slijeme... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku s práškem do pečiva, přidáme moučkový cukr, žloutek,... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si velmi hustou polentu - 300g polenty zalijeme litrem vlažné vody,... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek