Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí maso | 500 g |
velká cibule | 1 ks |
barevné fazole | 1 hrst |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
celer | 1/2 ks |
brambory | 500 g |
pórek | 1 ks |
masový vývar | 1 l |
snítka tymiánu | 5 ks |
muškátový oříšek | špetka |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
sůl | |
olej |
Postup: Tři středně velké cukety dobře očistíme kartáčkem, omyjeme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku, přidáme prášek do pečiva, změklé máslo, cukr, vejce a... zobrazit recept
Postup: Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sušené houby (sušených dáme tak... zobrazit recept
Postup: Citronovou trávu naklepeme tupou stranou nože a necháme vcelku. V hrnci dáme... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...