Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí maso | 500 g |
velká cibule | 1 ks |
barevné fazole | 1 hrst |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
celer | 1/2 ks |
brambory | 500 g |
pórek | 1 ks |
masový vývar | 1 l |
snítka tymiánu | 5 ks |
muškátový oříšek | špetka |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
sůl | |
olej |
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept
Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept
Postup: 1kg vepřové pečeně bez kosti vcelku potřeme marinádou z olivového oleje a medu... zobrazit recept
Postup: Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto - na vál nasypeme sypké přísady... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...