20. 5. 2024   |   svátek má Zbyšek
 

Pečený pangasius na rozmarýnu

Název Množství a jednotka
pangasius 4 ks
rozmarýn
pepř čtyř barev
sůl
cherry rajčátka 100 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 35 min.
Mamut :-)



Postup
Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme rozmarýnem a čtyřbarevným hrubě namletým pepřem, položíme na vymazaný plech, obložíme nakrájenou zeleninou a cherry rajčátky a upečeme. Podáváme s bramborovou kaší, rybu pokapeme citronovou šťávou a obložíme pečenou zeleninou.


Další fotografie
 


RECEPTY

Kuře na houbách

Postup: Hlívu ústřičnou nakrájíme na tenké proužky. V kastrůlku na lžíci oleje necháme... zobrazit recept

RECEPTY

Oříšková "pekáčovka"

Postup: Všechny suroviny dáme do mísy, smícháme a vlijeme na vymazaný a hrubou moukou... zobrazit recept

RECEPTY

Rybí polévka

Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehna na šalvěji

Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept

RECEPTY

Králík na smetaně

Postup: Králíka naporcujeme, osolíme a prošpikujeme slaninou. Můžeme použít jen králičí... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Cibule

     Štiplavá panenka se stovkou sukýnek. Tak cibuli... zobrazit článek

ESHOPY

Gril Muurikka.cz

Gril Muurikka.cz nabízí originální finské grily Muurikka Smoker a...