Název | Množství a jednotka |
---|---|
kulatozrnná rýže | 300 g |
dýně hokkaido (nebo máslová) | 200 g |
uzený losos | 250 g |
mražený hrášek | 150 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
bílé víno | 200 ml |
zeleninový vývar | 1/2 l |
tymián | 1 lžička |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
strouhaný parmezán |
Postup: Rozinky si namočíme do rumu.,V mléce si rozmícháme droždí. Do mísy prosejeme... zobrazit recept
Postup: Česnek oloupeme a společně s chilli papričkami rozmixujeme na pastu. Pokud máme... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou směrem od ocasu k hlavě,... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme, přidáme několik lžiček nakládaného křenu (nebo nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Toustový chléb lehce namažeme máslem, poklademe plátky šunky (klidně anglickou,... zobrazit recept
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...