Název | Množství a jednotka |
---|---|
sterilovaná nebo vařená cizrna | 350 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
zázvor čerstvý | 1 lžička |
velká mrkev | 1 ks |
mražený hrášek | 150 g |
bílé víno | 200 ml |
masový vývar | 1 l |
římský kmín | 1 lžička |
koriandr mletý | 1 lžička |
Cayenský pepř | špetka |
olivový olej | |
sůl | |
petrželka |
Postup: Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na sádle na cibuli. Zalijeme... zobrazit recept
Postup: Porci vloček třikrát spaříme v cedníku vařící vodou z konvice. Pak vločky... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad zpracujeme těsto (na vál navážíme všechny sypké přísady,... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...