19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Tuňáková pomazánka

Název Množství a jednotka
tuňák konzervovaný v oleji 100 g
vejce 1 ks
cibule 1/2 ks
mrkev čerstvá 1/2 ks
jablko 1/2 ks
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 25 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Vejce uvaříme na tvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
Mrkev a jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo.
Z tuňáka slijeme olej dáme do misky a rozmačkáme. Přidáme tvaroh, zakysanou smetanu, hořčici, vejce, mrkev, jablko, cibuli. Vše promícháme a dochutíme soli a pepřem.


 


RECEPTY

Hovězí po staročesku

Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept

RECEPTY

Gnocchi se smetanou

Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept

RECEPTY

Domácí ostraváček

Postup: Tvaroh, šlehačku a bílý smetanový jogurt smícháme nejprve vařečkou. Přidáme 2... zobrazit recept

RECEPTY

Pečený pangasius na rozmarýnu

Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept

RECEPTY

Výborné kuličky

Postup: Vejce s cukrem šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí - asi 10 minut. Přidáme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

RESTAURACE

Jan Maria

Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...