19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Tuňáková pomazánka

Název Množství a jednotka
tuňák konzervovaný v oleji 100 g
vejce 1 ks
cibule 1/2 ks
mrkev čerstvá 1/2 ks
jablko 1/2 ks
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 25 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Vejce uvaříme na tvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
Mrkev a jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo.
Z tuňáka slijeme olej dáme do misky a rozmačkáme. Přidáme tvaroh, zakysanou smetanu, hořčici, vejce, mrkev, jablko, cibuli. Vše promícháme a dochutíme soli a pepřem.


 


RECEPTY

Pomazánka ze zbytku masa

Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept

RECEPTY

Čočková polévka mléčná

Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem v dostatečném množství vody (1 1/2 litru) do... zobrazit recept

RECEPTY

Jahodová/vanilková domácí zmrzlina

Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehenní řízky s batáty a dýní na víně

Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept

RECEPTY

Hladká Ančka

Postup: Nakrájené houby dáme vařit do 1,5l vroucí osolené vody s kmínem. Vaříme asi 20... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Med

Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek

ESHOPY

Tvorba eshopů, webů, SEO optimalizace

Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....