Název | Množství a jednotka |
---|---|
treska - filé | 400 g |
malá cibule | 1 ks |
mrkev | 2-3 ks |
petržel | 1 ks |
celer | 1/4 ks |
kuřecí vývar | 3/4 l |
tymián | 1 lžíce |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
máslo | 30 g |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
podravka | |
sůl |
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Na... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Postup: Cukr, máslo a žloutky utřeme, postupně přidáváme kaštanovou mouku a mléko,... zobrazit recept
Postup: V míse smícháme tvaroh s mlékem, vejci, cukrem, moukou, solí a jedlou sodou.... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme 2 utřené stroužky... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...