Název | Množství a jednotka |
---|---|
Cannelloni | 350 g |
Ricotta | 500 g |
Baby špenát | 1 balení |
parmezán | 150 g |
česnek | 2 stroužky |
majoránka | 1 hrst |
muškátový oříšek | 1/4 lžičky |
čerstvá bazalka | 1 hrst |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 2 x 400 g |
zakysaná smetana | 700 g |
Ančovičky | 6-8 ks |
extra panenský olivový olej | 2+2 lžíce |
máslo | 1+1 lžička |
mořská sůl | |
bílý pepř |
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, zeleninu oloupeme a očistíme. Vložíme do hrnce, zalijeme... zobrazit recept
Postup: Jogurty smícháme se zakysanou smetanou, lžící moučkového cukru a s ušlehanou... zobrazit recept
Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept
Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept
Postup: Na oleji a másle osmahneme 3 cibule. Poté přidáme nakrájené plecko na kostky a... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...