Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazole | 250 g |
Chorizo | 100 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
vejce | 4 ks |
mrkev | 1 ks |
masový vývar | 500 ml |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
bobkový list | 2 ks |
nové koření | 3 ks |
majoránka | 1 lžíce |
pepř | |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
ocet | |
sádlo | 1 lžíce |
sůl | |
petrželka |
Postup: V hrnci rozpustíme 1 lžíci tuku a vody a přidáme med. Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a máslem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Postup: Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni asi 15 minut. pak hrnec z vodní lázně... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji opečeme nakrájený česnek a na plátky nakrájenou cibuli.... zobrazit recept
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...