Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazole | 250 g |
Chorizo | 100 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
vejce | 4 ks |
mrkev | 1 ks |
masový vývar | 500 ml |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
bobkový list | 2 ks |
nové koření | 3 ks |
majoránka | 1 lžíce |
pepř | |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
ocet | |
sádlo | 1 lžíce |
sůl | |
petrželka |
Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept
Postup: Tvaroh ušleháme se šlehačkou a se třemi lžícemi jahodové marmelády (malinové,... zobrazit recept
Postup: Špenát povaříme v osolené vodě, přidáme na kostičky nakrájené brambory, na... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo studenou vodou... zobrazit recept
Postup: Jahody očistíme, rozmixujeme, přidáme 2 vrchovaté lžíce cukru, tvaroh, půl... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...