Název | Množství a jednotka |
---|---|
líčka (vepřová, hovězí nebo telecí) | 1 kg |
čerstvé žampiony | 250 g |
velká cibule | 1 ks |
bílé víno | 100 ml |
masový vývar | 500-750 ml |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
smetana ke šlehání | 100 ml |
hladká mouka | |
sůl | |
olej na smažení |
Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept
Postup: Eidam nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme utřený česnek, nadrobno... zobrazit recept
Postup: Jogurty smícháme se zakysanou smetanou, lžící moučkového cukru a s ušlehanou... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, zeleninu oloupeme a očistíme. Vložíme do hrnce, zalijeme... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...