Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí játra | 500 g |
farfalle | 500 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
šunka | 150 g |
rajčata | 4 ks |
malá cibule | 1 ks |
smetana ke šlehání | 200 ml |
mléko | 100 ml |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
muškátový oříšek | špetka |
olej na smažení |
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Filé z tresky necháme povolit, zalijeme litrem studené vody, přidáme nové... zobrazit recept
Postup: Vepřová líčka očistíme, osušíme, (můžou být i telecí líčka, hovězí, nebo taky... zobrazit recept
Postup: Kachní žaludky překrájíme na menší kousky, srdíčkům odkrojíme nevzhledné vrchní... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek