Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí játra | 600 g |
cibule | 1 ks |
kořenová zelenina | 250 g |
čerstvý fenykl | 1/2 ks |
červené víno | 400 ml |
drůbeží vývar | 250 ml |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
šalvěj | 1 lžička |
nové koření | 5 ks |
bobkový list | 1 ks |
čerstvě mletý pepř | |
máslo | 1 lžíce |
olej | 2 lžíce |
sůl | |
jasmínová rýže |
Postup: Krůtí maso nakrájím na nudličky a orestuji na trošce oleje. Podliju vývarem,... zobrazit recept
Postup: Porce lososa bez kůže nakrájíme na menší části tak, abychom je následně mohli... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek
Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...