Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí vemínko | 1 kg |
kořenová zelenina | 350 g |
velká cibule | 1 ks |
nové koření | 10 ks |
pepř celý | 5 ks |
petrželová nať | |
máslo | 150 g |
hovězí vývar | 100 ml |
červené víno | 100 ml |
citronová šťáva a kůra | |
sůl | |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
strouhanka | |
cukr | |
přepuštěné máslo |
Postup:
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Roztopíme si máslo a necháme chvilku vychladnout. Celá vajíčka ušleháme s... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a orestujeme na oleji. Jakmile mírně zrůžoví,... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a mrkev nakrájenou na hrubší plátky dáme do... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek