Název | Množství a jednotka |
---|---|
špaldová mouka | 2 hrnky |
vejce | 2 ks |
bílý jogurt | 2 ks |
mléko | 1/2 hrnku |
rostlinný olej | 1/2 hrnku |
cukr třtinový | 1 1/4 hrnku |
tvaroh | 1 ks |
smetana ke šlehání | 1/2 ks |
moučkový cukr | 2+2 lžíce |
jablka | 3 ks |
skořicový cukr | 1 ks |
máslo | 50 g |
prášek do pečiva | 1 ks |
tuk a mouka na vymazání plechu |
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Panenku osolíme, opepříme a ze všech stran na rozpáleném oleji opečeme... zobrazit recept
Postup: Surovinymrkev - cca 40 dkgmáslo - slabý plátečekmléko - cca 1/2 litrucukr - 3-4... zobrazit recept
Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...