19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Výživová poradna › Domácí drůbeží paštika z jater

Název Množství a jednotka
kuřecí játra 500 g
máslo 125 g
cibule 1 ks
česnek 3 stroužky
smetana 6 lžic
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla, přidáme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, česnek a po chvilce nakrájená játra. Opékáme do měkka.
Necháme vychladit a v mixéru rozmixujeme s rozměklým zbylým máslem a smetanou. Naplníme do kelímku.


 


RECEPTY

Hovězí po burgundsku (Boeuf Bourguignon)

Postup: Hovězí maso - použijeme zadní, kýtu (vrchní nebo spodní šál), ořech nebo klidně... zobrazit recept

RECEPTY

Vločková polévka

Postup: Na másle opražíme za stálého míchání ovesné vločky, až začnou mírně zlátnout,... zobrazit recept

RECEPTY

Medailonky s houbovou omáčkou a grilovanou polentou

Postup: Uvaříme si velmi hustou polentu - 300g polenty zalijeme litrem vlažné vody,... zobrazit recept

RECEPTY

Karlovarský knedlík

Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept

RECEPTY

Avokádová pomazánka

Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
PENZIONY

Penzion Sluníčko

Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...