Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová pečeně | 1 kg |
extra panenský olivový olej | 30 ml |
med | 2 lžíce |
drcený kmín | |
rozmarýn | |
bylinková sůl | |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
bílé víno | 300 ml |
masový vývar | 250 ml |
med
Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat očistíme, řádně omyjeme a nakrájíme na stejně velké... zobrazit recept
Postup: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme salát kunovjanku bez... zobrazit recept
Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept
Postup: Cukr s vejcem ušleháme do pěny, přidáme olej, rum, vanilkový cukr, kakao, po... zobrazit recept
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...