Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 1 kg |
červená cibule | 1 ks |
hrubozrnná hořčice | 2 lžíce |
bílý vinný ocet | 2 lžíce |
extra panenský olivový olej | 2 lžíce |
petrželka | |
hovězí vývar | 150 ml |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Oloupané mandle umeleme nebo rozmixujeme na jemnou moučku. Vsypeme na vál,... zobrazit recept
Postup: Rohlíky nakrájíme na kostičky, tvrdý sýr nastrouháme. Dáme do misky a přidáme... zobrazit recept
Postup: Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech přidáváme cukr. Do vzniklé tuhé pěny... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...