Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzené maso | 200 g |
brambory | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
vejce | 4 ks |
drcený kmín | |
majoránka | |
vývar z masoxu | 1 l |
sýr eidam cihla 30% | 200 g |
osmažená houska |
Postup: Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji v hlubší pánvi... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku si rozpustíme máslo. Smícháme mléko s vejci, moukou, špetkou soli a... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, umyjeme a rozmixujeme, kdo chce může ještě propasírovat,... zobrazit recept
Postup: Třetinu skleničky solené tresky rozmixujeme s majonézou. Není třeba nijak... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme, nakrájíme a dáme do mísy. Přidáme cizrnu - vařenou nebo... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...