Název | Množství a jednotka |
---|---|
pomeranč | 3-4 ks |
polohrubá mouka | 260 g |
ovesné vločky | 60 g |
moučkový cukr | 260 g |
vejce | 3 ks |
slunečnicový olej | 100 ml |
mléko | 50 ml |
prášek do pečiva | 1 ks |
čokoláda na vaření | 50 g (i více) |
vlašské ořechy | 80+50 g |
vanilkový pudink | 1 ks |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 180 g |
měkký tvaroh | 250 g |
vanilkový cukr | 1 ks |
Postup: Droždí necháme vzejít v teplém oslazeném mléce.Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Sterilovaný hrášek necháme v cedníku okapat - na jednu porci potřebujeme 4... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, zeleninu oloupeme a očistíme. Vložíme do hrnce, zalijeme... zobrazit recept
Postup: Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Restaurace Stará kuželna nabízí domácí kuchyni, exclusivní vinnou nabídku,...