16. 6. 2025   |   svátek má Zbyněk
 

Tvarohová pomazánka se sardelovou pastou

Název Množství a jednotka
měkký tvaroh (kostka) 250 g
máslo 120 g
sardelová pasta 2 lžičky
cibule 1 ks
okurka kyselá 2 ks
Zobrazit všechny ingredience

snídaně
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Tvaroh utřeme s máslem a sardelovou pastou, přidáme nastrouhanou cibuli, sterilovanou okurku nakrájenou nadrobno a dochutíme soli.


 


RECEPTY

Jidáše

Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept

RECEPTY

Pudink s jogurtem

Postup: Uvaříme pudink z půl litru mléka, pudinkového prášku a 3 vrchovatých lžic... zobrazit recept

RECEPTY

Kuře pečené na kyselém zelí

Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept

RECEPTY

Zapékané kotlety pod grilem

Postup: Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách... zobrazit recept

RECEPTY

Kedlubnové zelí

Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Golf Čeladná

Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...