Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové srdce | 500 g |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 8 kuliček |
hladká mouka | 2 lžíce |
máslo | 20 g |
sůl | |
cukr | |
citrónová šťáva | |
mléko | 250 ml |
smetana ke šlehání | 200 ml |
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad zpracujeme těsto (na vál navážíme všechny sypké přísady,... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem ušleháme nad parou, odstavíme, lehce vmícháme mleté... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...