Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové srdce | 500 g |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 8 kuliček |
hladká mouka | 2 lžíce |
máslo | 20 g |
sůl | |
cukr | |
citrónová šťáva | |
mléko | 250 ml |
smetana ke šlehání | 200 ml |
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a máslem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo studenou vodou... zobrazit recept
Postup: Do vhodné láhve nalijeme rum, přidáme 4 hřebíčky, kousek celé skořice,... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...