Název | Množství a jednotka |
---|---|
špagety | 500 g |
mleté maso | 500 g |
anglická slanina | 100 g |
vejce | 3 ks |
česnek | 3 stroužky |
rajče | 2 ks |
červené víno | 100 ml |
rajčatová šťáva | 300 ml |
bazalka | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
sýr eidam cihla 30% | 250 g |
cukr | 1 lžička |
kečup | 3 lžíce |
sůl | |
pepř | |
olej na smažení | |
tuk a strouhanka na vymazání formy |
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky, vodu ze zelí slijeme do misky, ve které... zobrazit recept
Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept
Postup: Sterilovaný hrášek necháme v cedníku okapat - na jednu porci potřebujeme 4... zobrazit recept
Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept
Postup: Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...