Název | Množství a jednotka |
---|---|
mladý zelený chřest | 1 svazek |
sušená šunka | 80 g |
smetana ke šlehání | 250 ml |
bílé víno | 50 ml |
sýr eidam cihla 30% | 150 g |
čerstvá bazalka | 1 lžíce |
petrželka | |
cukr třtinový | 1 lžička |
máslo | |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
parmezán |
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad zpracujeme těsto (na vál navážíme všechny sypké přísady,... zobrazit recept
Postup: Platýze omyjeme, osušíme papírovou utěrkou (pokud je s kůží, tak u ocasu kůži... zobrazit recept
Postup: Ovoce (můžeme použít prakticky jakékoliv ovoce - jahody, maliny, broskve,... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...